HTML

Mindennapjaim

Háát, igazábol rólam, meg akörnyezetemben élő egy - két idiótárol:)

Friss topikok

  • anyósnyelv: Jó régi - csak pár éves - de imádom az idiótákat. Azok, soha nem azok..... (2011.12.17. 06:07) Jelszó:UTÁL!
  • astevenovamegaheyhooszokozokesekezeteknelkul: naon ari amiket rólunk írsz pupu anita:D orulok hogy jol erezted magad a heten velunk istvan ekeze... (2008.02.23. 19:07) Új barátok
  • BuBu: Te dinka... én kis dinka Pupukám,egyszer kinyithatnád a szád és elmondhatnád nyűgöd.Tudod, hogy so... (2008.01.30. 20:39) Épülés1
  • 232323: "Havernak bírom az ilyen embereket." ÁHÁHÁÁ. Szegény pasit már most sajnálom. :D (2008.01.27. 15:22) :)
  • Buksi: Pannikám! Rettentő jól ez neked de tényleg nagyon ügyi vagy. Elfelejtetted az emailt elküldeni (2008.01.19. 22:45) ...

Linkblog

2008.01.25. 20:00 PuPu

Épülés1

Tegnap nem voltam suliban... bizonyos okokból kifolyólag. Most is annyira furán érzem magamat... Tegnap sem csináltam sok mindent. Tébláboltam a lakásban, beraktam egy mosást, viszont egyésznep szédelegtem, mint egy beszívott csirke. A hátam is begörcsölt, alig tudtam lábra állni délután. Csak egy fekvő helyzetben bírtam megmaradni ami viccesen nézet ki.:) Hevertem a napalli közepén a négy végtagom a négy égájnak...:) Megnéztem még tegnap este a műkori EB férfi szabad programját... Mit ne mondjak eléggé gyatra volt... Még az is eléggé sokat hibázott aki megnyerte Tomas Verner. Bár tényleg a leg jobb volt mert a címvédő most nagyon le van robbanva egészségileg. Kész csoda, hogy egyáltalán harmdik helyet sikerült elérnie. De minden ellenére nekem a nagy kedvencem Stéphane Lambiel.:D Annyira karakteresen, érzéssel, mindent beleadva tud korizni, hogy az valami hihetetlen. Itt második helyezést ért el idén. De nem hiszem, hogy elcserélné a két VB elsőhelyét egy EB első helyért:) Tegnap is nagyon későn tudtam csak elaludni... Ismételten meghallgatam a Danubius rádió Esti Fórum c. műsorát. Nagyon szeretem:) Marianna mindig, olyan érdekes témákat hoz:) Tegnap az Oszkár - díj volt részletesen kivitatva. Latolgatták az esélyek... És mivel az éter a miénk ezért megint volt egy raklap betelefonáló:)
Ma hál'istennek nem volt első órám. Nem kellet felkelnem csak fél hétkor. Reggel mindenre volt időm. Most komolyan, még arra is hogy egyek egy szelet epedzsemes kenyeret.:) Nem hagytam othon semmit:) Szóval lehet úgy mondani, hogy a reggelem szuperül indult:) Teljesen boldogan indultam el othonról. De valamilyen oknál fogva nagyon lehangolódtam mikor bementem a suliba... Szerintem ezt inkább ne tárgyaljuk tovább, mert még a végén túlontúl belelovallom Magamat... Egésznap égett a szemem atól, hogy lefogott szemel kellet néznem azt a világító táblát. Körülbelül olyan érzés volt mintha egy hatalmas feketelyukká éppen akarni váló szupernovát raktak volna a fejem elé... De sikeresen loptunk katétert:)
Délután alig vártam, hogy hazaérjek végre és vízszintesbe tegyem magamat. Neki álltam nézni, a női rövidprogramokat. Elaludtam rajta... De a fontosakat láttam hála annak az illetőnek a ki felkeltett:D Pont Sebestyén Júlia elött sikerült felébresztenie, szóval tényleg örültem:)
Holnap lesz a huginak a központi írásbeli felvételije. Anyu el akar engem is citálni, hogy menjek én is velük... Mert ott fogja írni a mi sulinkba. De nekem valahogy nem fűllik ahoz, hogy szombaton is azért keljek fel 8kor, hogy bemásszak szombaton a suliba... Szerintem teljesen érthető:)
Annyira elmennék szombaton bulizni, táncolni valahova... de hát nincsen kivel... Úgy volt, hogy hazamehetek Miskolciába, de anyu azt mondta, hogy most inkább ne menjek. Pedig akor mehettem volna kocsmázni Klaudiáékkal... Na de ennek is lőttek. Az élet sokszor szívás.
Ma is úgy lecseszett minkett az ofő, hogy öröm volt hallgatni... Még jó, hogy akor éppen a sajtos kroasszanomra koncentráltam és nem arra amit mondott... Nyugi Marci azok a sorok nem neked szóltak:D
Szeretnék elmenni egy jégkorong meccsre:) Valaki vállalkozószellemű ismerősöm eljöhetne velem:D De ha nincsen jelentkező akor majd egyedül megyek. Imádom nézni:) Eddig még sosem láttam élőben. De van abban egy ritka élvezet, amikor mások szenvednek meg harcolnak és keményen használják az izmaik többségét, míg Te csak rágsz és iszol és a hangszálaidon meg a nyelveden és a nyelőcsöveden kívül mást nem igen hazsnálsz:)
Asszem ennyi elég is volt belőlem egy szuszra... De lehet, hogy még sok(k) is:D Tessék dönteni:)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pupu.blog.hu/api/trackback/id/tr62311629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BuBu 2008.01.30. 20:39:33

Te dinka... én kis dinka Pupukám,egyszer kinyithatnád a szád és elmondhatnád nyűgöd.Tudod, hogy sose néznélek le hanem inkább segítenék!!!Na majd kommentelj!
süti beállítások módosítása